Brunch - La Tricoterie - Fabrique de liens
Menu

Brunch

ELKE ZONDAG (VAN JANUARI TOT JUNI), EEN UNIEKE EN GEZELLIGE BRUNCH !

Elke zondag nodigen wij u uit in de Tricoterie om te genieten van een heerlijke brunch en om deel te nemen aan een gevarieerd programma van activiteiten, voor alle leeftijden en smaken.

Zoals altijd bieden wij u eten aan dat op zijn minst biologisch, fair trade, seizoensgebonden of lokaal is. Wij werken op een ambachtelijke manier om u authentieke, eenvoudige en smakelijke recepten te serveren.

De Brunch of "la Tricoterie" is dan ook de gelegenheid om te genieten van een feest, om te profiteren van een gevarieerd programma van activiteiten en om enkele goede familiemomenten door te brengen...

In onze Foyer is ook een Tricothèque, een uitwisselingsbibliotheek, toegankelijk tijdens onze openingsuren, waar iedereen wordt uitgenodigd om "favoriete" boeken te lenen of te brengen die hij of zij wil delen en om een woordje te zeggen om zijn of haar indrukken als lezer te delen voor de volgende.

* De Brunch vindt niet plaats tijdens de paasvakantie (12 en 19 april).

Reservering aangeraden ! : via het online formulier op onze site, tot 20u de dag voordien.

Download het brunch en drankmenu !

>> Datum en tijd : Elke zondag (van 12.01 tot 14.06) van 10 tot 16 uur.
>> Kamers : Salle des Arches en Foyer (Terras wanneer het goed weer is)


Laten we samen minder eten verspillen !

Kom eten in la Tricoterie en breng een potje, een doosje, een zakje mee... wat de verpakking ook is, zolang het maar gebruikt wordt... om de restjes van je maaltijd mee te nemen !

Voor de verstrooide mensen hebben we glazen potjes verspilling te vermijden. Dit betekent ook dat onze voorraad beperkt is.

Het voedselafval dat we produceren (koffiedik, schillen, enz.) wordt gesorteerd en gerecycleerd.

En in de keuken ? We ondernemen ook actie : aan de onverkochte voedselbereidingen wordt een nieuw leven ingeblazen. Wanneer dit niet mogelijk is, schenken we onze resten dezelfde dag nog aan L’Ilot, een non-profit organisatie die maaltijden aanbiedt aan de daklozen. Als de hoeveelheden te klein zijn, is het het personeel dat er gebruik van maakt !

Maar we hebben geen controle over wat we in de zaal aanbieden... daarom is het aan jou om dat te bepalen !