Café des Tricoteurs - La Tricoterie - Fabrique de liens
Menu

Café des Tricoteurs

Een bar, een klein buffet met huisgemaakte gerechten, vele activiteiten, een gezellig moment, een aangename omgeving, een gelegenheid om elkaar te ontmoeten...

... En hier gaan we weer voor een nieuw seizoen !

Nogmaals, we verwelkomen u elke maandagavond in la Tricoterie om een zeer gezellig moment door te brengen !

Op het programma : muziek met het nu gebruikelijke open podium en de jam, elke maandag plezier met onze bordspellen en onze speciale Big Games-avond ; burgerlijk engagement met ons Repair Café of onze Zinne wisselbalie (lokale Brusselse munt) ; een beetje bezinning met onze filmcyclus ; welzijn met meditatie of kundalini yoga ; of gewoon een goed moment met een van onze heerlijke pizza’s of een goed drankje !

U wordt elk seizoen talrijker en trouwer, en we hopen dat ook u vanaf 13 januari een "Tricotteur" zal worden en zich zo bij ons publiek zal aansluiten in het Café des tricotteurs, een van de onmiskenbare momenten uit het leven van la Tricoterie.

 Ontdek onze maandagavondmenu !

 Download de drank en cocktailkaart !

 De details van ons programma vindt u onder het tabblad Culturele activiteiten.

 Happy Hour : van 18.00 tot 19.00 uur.

Data en tijden : elke maandag van 18.00 tot 12.00 uur.
Prijs : gratis toegang
Zaal : Foyer


Laten we samen minder eten verspillen !

Kom eten in la Tricoterie en breng een potje, een doosje, een zakje mee... wat de verpakking ook is, zolang het maar gebruikt wordt... om de restjes van je maaltijd mee te nemen !

Voor de verstrooide mensen hebben we glazen potjes verspilling te vermijden. Dit betekent ook dat onze voorraad beperkt is.

Het voedselafval dat we produceren (koffiedik, schillen, enz.) wordt gesorteerd en gerecycleerd.

En in de keuken ? We ondernemen ook actie : aan de onverkochte voedselbereidingen wordt een nieuw leven ingeblazen. Wanneer dit niet mogelijk is, schenken we onze resten dezelfde dag nog aan L’Ilot, een non-profit organisatie die maaltijden aanbiedt aan de daklozen. Als de hoeveelheden te klein zijn, is het het personeel dat er gebruik van maakt !

Maar we hebben geen controle over wat we in de zaal aanbieden... daarom is het aan jou om dat te bepalen !