Menu

Catering & leveringen

La Tricoterie biedt een gepersonaliseerde cateringdienst voor alle configuraties.
Lunches, cocktails, banketten, walking dinner, ... : onze koks doen hun uiterste best om u een smakelijke en duurzame keuken aan te bieden tegen een betaalbare prijs.

Een service op maat, van 40 tot 700 gasten

Door te kiezen voor La Tricoterie voor uw evenement, kiest u ook voor een cateringdienst die zich kan aanpassen aan al uw behoeften.
Onze chef-koks bieden u menu’s op maat aan, afhankelijk van de seizoenen. Wij geven de voorkeur aan de versheid van de producten, die lokaal, biologisch en fairtrade zijn.
We werken aan het zoveel mogelijk beperken van voedselverspilling. Daarom houden onze menuvoorstellen ook rekening met andere geplande evenementen binnen.
Zijn uw gasten vegetarisch of veganistisch ? Kosher of hallal ? Of eten ze glutenvrij ? Onze voorbereidingen kunnen worden aangepast aan de speciale eetgewoonten van uw gasten.

Catering buiten onze muren : efficiëntie, flexibiliteit en discretie

Voor de catering van uw evenementen buiten de Tricoterie zorgt een van onze coördinatoren voor het doorgeven van uw wensen aan ons team van koks. Hij zorgt ook voor de nodige logistiek.

Transport, inrichting, bediening en opruim, evenals alle service-uitrusting zijn in ons aanbod inbegrepen. Meubilair is te huur beschikbaar.
U kunt ook een beroep doen op onze cateraar zonder roomservice. Afhalen of leveren, wij verzorgen uw bestelling volgens uw wensen.

Onze leveranciers, ambachtslieden die onze waarden delen

La Tricoterie streeft bij al haar activiteiten naar een vermindering van de ecologische impact. Dit wordt ook weerspiegeld in de keuze van onze leveranciers. Het zijn allemaal lokale ambachtslieden of kleine bedrijven die werken met lokale, seizoensgebonden, biologische en fairtrade producten.
Om in overeenstemming te blijven met dit engagement werken we niet samen met externe dienstverleners.

Onze belangrijkste leveranciers :

Vraag uw offerte aan

Nos partenaires et fournisseurs

Biodyvino
Biofresh
Brasserie Dupont
Brasserie de la Senne
Brussels Beer Project
Café Chorti
Cote à l os
Le Bon Pain
Le Creuset
Pajottenlander