Animations - La Tricoterie - Fabrique de liens
Menu

Animations

DJ & GELUIDSSYSTEEM

We werken al vijf jaar samen met verschillende trouwe dienstverleners. Ze kunnen samen met u een aangepaste afspeellijst samenstellen, zodat uw avond er precies zo uitziet als die waar u van droomde.

JAZZBAND, PIANO’S EN CONCERTEN

Wij bieden u een live concert aan om de ontvangst van uw gasten te verrijken of om uw avond te starten. Live muziek brengt altijd een onvergelijkbare warmte op een evenement en laat tegelijkertijd de gasten samenkomen tijdens bijvoorbeeld een aperitief, zonder de aandacht te monopoliseren.

La Tricoterie heeft ook een grote piano die u kunt huren. We bieden ook de diensten aan van vertrouwde pianisten, eventueel met een violist als duo.

Tot slot werken we samen met verschillende artiesten met de mogelijkheid voor op maat gemaakte concerten : covers, Franse liedjes, volksmuziek...

PHOTOBOOTH :

Een geweldige manier om uw beste momenten vast te leggen met deze cabine die u de mogelijkheid biedt om dezelfde avond nog te vertrekken met gepersonaliseerde foto’s (met de naam van uw evenement). Verschillende formules beschikbaar, met of zonder animator.