Teambuilding & incentives - La Tricoterie - Fabrique de liens
Menu

Teambuilding & incentives

La Tricoterie biedt u zeer uitgebreide dienstenaanbod om uw professionele evenement op een optimale manier te organiseren.

In de afgelopen 5 jaar hebben we een expertise opgebouwd in de organisatie van privé- en "corporate" evenementen : personeelsfeesten, algemene vergaderingen, beurzen, conferenties, seminars, productpresentaties, workshops, bruiloften, enz.

Omringd door een netwerk van professionele kunstenaars en animatoren hebben we een aantal concepten ontwikkeld en werken we ook aan projecten op maat in de meest gevarieerde sectoren. We passen ons aan uw thema’s aan en kunnen u activiteiten aanbieden zoals Improshow, Lachyoga, muzikale quizzen, stadsrondleidingen en -bezoeken, zang- en dansuitdagingen, enz.

Enkele voorbeelden van teambuilding & incentives : erfgoed bezoeken, escape games, quizzen, improshow, recup en artistieke workshops, opdrachten, karaoke...

We combineren deze kennis met een duurzame aanpak van evenementen. We hebben dus een "duurzame cateringservice" ontwikkeld en blijven aandachtig letten op de ecologische voetafdruk van de evenementen : mobiliteit, ecologische schoonmaak, duurzame gerechten, energiebeheer, afvalbeheer, recuperatie van decoraties, enz.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen op event(at)tricoterie.be.