Menu

Diensten

  • Technische diensten

La Tricoterie is op vlak van techniek en materiaal goed voorzien en kan verschillende opdrachten op zich nemen : podiumverlichting of verlichting voor evenementen, scènes en podia, projectieschermen, videoprojectors, geluidsinstallatie met draadloze accessoires, etc.

Onze technische fiche is beschikbaar op aanvraag.
Wij werken ook samen met partners voor de huur van specifieke elementen : specifiek meubilair, planten, audiovisueel materiaal, vertalingskabine’s, etc.

  • Artistieke prestaties en animaties

In samenwerking met “Rent-an-actor” bieden wij verschillende animaties en artistieke prestaties aan : Jazzband, obers (nep), clowns, tovenaars, dansers, zangers, improvisators, etc.

  • Foto’s en video’s

Wij bieden de mogelijkheid aan om uw evenement in beeld te brengen : fotoreportage, video-opnames, online fotogallerij, retouches & afdrukken foto’s, etc.

Denk eveneens voor uw feesten aan Flash Lab, een fotohokje met effecten die de leukste momenten van uw avond zal vereeuwigen (afdrukkingen in 30 seconden en tot 400 stuks).

  • Communicatie

La Tricoterie werkt samen met twee visuele communicatiebureau’s, die eveneens aan de basis liggen van het project : Vertige vzw (voor de associatieve wereld) et Y-media bvba.

Als u de communicatie van uw evenement wenst toe te vertrouwen aan ons, dan kunnen wij uw affiches, uitnodigingen, flyers… ontwerpen en drukken, of ook een website voor uw evenement creëren !

Suivez-vous sur

Linkedin

Facebook

Instagram