Menu

Valeurs et engagement

Valeurs et engagements

Un espace événementiel durable
Le positionnement « durable » de notre approche est simple : nous souhaitons mettre du sens et de la réflexion dans nos pratiques événementielles et celles de nos partenaires-clients.
Cela passe donc d’abord par l’alimentation durable : des boissons et des aliments issus de l’agriculture biologique, fairtrade, de saison, et/ou locaux qui sont proposés à notre bar, lors de notre brunch, par notre service catering ou celui de nos partenaires.
Ensuite, à tous les (...)

En savoir plus

Waarden en engagementen

« Het poëtische leven »
Wij willen ook werk maken van wat Edgar Morin een “poëtische verhouding tot de wereld” noemt, die het volgens hem mogelijk maakt om echt te leven.
De tijd nemen om met elkaar te praten (uitwisselingen, debatten), iets te eten (slow food, gezelligheid), culturen te ontdekken en nieuwe mensen te ontmoeten, deel te nemen aan creatieve of filosofische workshops, kortom, allemaal zaken die niet tot een materiële verrijking leiden maar die bijdragen tot een “persoonlijke (...)

En savoir plus

Waarden en engagementen

Een duurzame ruimte voor evenementen
De « duurzame » positionering van onze benadering is eenvoudig : wij streven ernaar om zin te geven aan het leven en na te denken over onze evenementen en die van onze partners-klanten.
Dit vertaalt zich in de eerste plaats door duurzame voeding : aan onze bar, tijdens onze brunch, met onze cateringdienst of die van onze partners, bieden wij dranken en voedingsmiddelen aan uit de biologische, fairtrade, lokale en/of seizoenslandbouw.
Vervolgens proberen (...)

En savoir plus

Suivez-vous sur

Instagram

Nos partenaires

Commission Communautaire Française
Quality Nights
Brasserie de Silly
FWB
Georges Yana Conseil
Comedien.be
Photo Gallery
Article 27
Vertige
visitbrussels Awards.
Région de Bruxelles - Capitale
BSV award
BSV
EluVictor .
Loterie Nationale
Zinne
spacehuntr
Brussels Health Safety Label