Menu

Nieuwe Brunch !

Een 0% verspillende brunch !

Vergeet niet een potje, een doosje, een zakje… in je tas mee te nemen. Het maakt niet uit wat het bakje is, als je de restjes van je maaltijd maar kunt meenemen ! We kunnen mensen die afgeleid zijn een gerecycleerde glazen pot lenen, maar let op : onze voorraad is beperkt.

Terwijl u aan het einde van de maaltijd actie onderneemt tegen voedselverspilling, ondernemen wij actie in de keuken : als we restjes hebben, verpakken we die opnieuw ! Als dat niet mogelijk is, schenken we ze nog dezelfde dag aan L’Ilot, een vzw die maaltijden verstrekt aan daklozen. En als de hoeveelheden te klein zijn, profiteert het personeel ervan !

Onze zero waste missie stopt daar niet : u vindt bij ons geen rietjes, lepeltjes, roerstaafjes of wegwerpbekers, waar wij de voorkeur geven aan metalen alternatieven, eetbare materialen of ecocups. Onze suiker en koekjes worden in bulk gekocht, en ons voedselafval zoals koffiedik en schillen worden gesorteerd en gerecycleerd.

Ons plan is om deze impuls voort te zetten door te evolueren naar een zero waste brunch met losse thee, kartonnen boxen en het afschaffen van wegwerpservetten !

Bekijk hier al onze acties op het gebied van duurzame ontwikkeling.

Activiteiten voor jong en oud

Naast onze brunch kunt u in onze zalen een gevarieerd activiteitenprogramma ontdekken voor alle leeftijden en smaken. Naast de Mini-Tricoteur·euses, kunt u, afhankelijk van de zondag...

... de Zakoustics babyconcerten
... de handpanlessen
... de schrijfworkshops
... de zondagsschilders
... massages
... auteurslezingen
... de Nap Gong
... het Tango bal
... verkoop van tweedehandskleding

Om te weten wat de volgende zondag voor u in petto heeft, bekijk onze culturele agenda !

Nos partenaires

Commission Communautaire Française
Quality Nights
Brasserie de Silly
FWB
Georges Yana Conseil
Comedien.be
Photo Gallery
Article 27
Vertige
visitbrussels Awards.