Menu

Diensten

Onze andere diensten voor uw evenementen

La Tricoterie is meer dan enkel een conferentie- en seminarieruimte te huur, het is vooral een organisator van evenementen. Sinds haar oprichting in 2013 heeft zij een grote ervaring opgedaan op dit gebied, die zij ook ten dienste stelt van de privé-evenementen die zij organiseert.

Het netwerk van professionele kunstenaars en animatoren dat ons omringt, heeft een reeks concepten, animaties en diensten ontwikkeld om uw evenement te begeleiden. U kunt een aanvraag doen voor Jazz Band, vertaalcabines laten installeren, werken aan de scenografie van de zaal, uw conferentie streamen, uw teambuilding versterken met improvisatie sessies of erfgoedbezoeken.

Heb je hulp nodig met je communicatie ? Onze bureaus voor visuele communicatie kunnen u helpen bij het ontwerpen van flyers, posters en zelfs uw website.
Om uw evenement vast te zetten, staan onze fotografen en videomakers tot uw beschikking.

Tot slot kunnen we shuttles inzetten om de toegang tot de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen voor uw gasten te vergemakkelijken.

Animations

DJ & GELUIDSSYSTEEM
We werken al vijf jaar samen met verschillende trouwe dienstverleners. Ze kunnen samen met u een aangepaste afspeellijst samenstellen, zodat uw avond er precies zo uitziet als die waar u van droomde.
JAZZBAND, PIANO’S EN CONCERTEN
Wij bieden u een live concert aan om de ontvangst van uw gasten te verrijken of om uw avond te starten. Live muziek brengt altijd een onvergelijkbare warmte op een evenement en laat tegelijkertijd de gasten samenkomen tijdens (...)

En savoir plus

Teambuilding & incentives

La Tricoterie biedt u zeer uitgebreide dienstenaanbod om uw professionele evenement op een optimale manier te organiseren.
In de afgelopen 5 jaar hebben we een expertise opgebouwd in de organisatie van privé- en "corporate" evenementen : personeelsfeesten, algemene vergaderingen, beurzen, conferenties, seminars, productpresentaties, workshops, bruiloften, enz.
Omringd door een netwerk van professionele kunstenaars en animatoren hebben we een aantal concepten ontwikkeld en werken we ook aan (...)

En savoir plus

Geluid en licht

Ons team bestaat uit professionele regisseurs en technici die worden ingezet voor het uitvoeren van diverse taken bij evenementen, conferenties en shows.
Wij bieden een breed aanbod van diensten aan, zoals : Geluidssysteem voor conferenties Vertaalcabines Streaming Feest- en DJ-geluidsinstallatie Projecties Scenografie Atmosferische kroonluchters (zie foto) Gepersonaliseerde verlichting (ambiance, parade, conferentie, dansvloer enz.)
Download de technische fiches van elke zaal :
> (...)

En savoir plus

Foto en video

Naast de "photobooths" bieden wij de diensten van diverse fotografen aan om uw evenement te fotograferen. Ze kunnen op forfaitaire basis werken en u voorzien van foto’s in verschillende formaten en een online galerij.
Voor video hebben we ook een team dat in staat is om u een complete opname aan te bieden (ook voor streaming) of een opname van beelden voor het maken van een teaser of een (...)

En savoir plus

Parkeeroplossingen

GEPERSONALISEERDE SHUTTLES
We werken met een shuttlebedrijf dat heen-en-weer ritten aanbiedt in 9-persoonsminibussen. U kunt deze aansluiten aan de Porte de Hal Interparking (in 4 minuten), het Zuid-station of elk ander punt van uw keuze.
Een andere mogelijke oplossing : de verhuur van grote bussen (50 personen) om uw kantoor aan te sluiten op La Tricoterie, zodat uw medewerkers hun auto’s in de buurt van uw kantoor kunnen laten staan.
PARKEERPLAATSEN
Wij nodigen u dan ook uit om te (...)

En savoir plus

Suivez-vous sur

Instagram

Nos partenaires

Commission Communautaire Française
Quality Nights
Brasserie de Silly
FWB
Georges Yana Conseil
Comedien.be
Photo Gallery
Article 27
Vertige
visitbrussels Awards.
Région de Bruxelles - Capitale
BSV award
BSV
EluVictor .
Loterie Nationale
Zinne
spacehuntr
Brussels Health Safety Label