Menu
Duurzame catering & leveringen

In onze zalen

In onze zalen

Een team van koks tot uw dienst

Als u La Tricoterie kiest voor uw evenement, kiest u ook voor een gepersonaliseerde cateringdienst die aan al uw wensen kan worden aangepast.

Wij beschikken over een professionele keuken en een team van uitstekende koks die een authentiek en gastronomisch menu samenstellen in functie van uw voorkeuren, het seizoen en de samenstelling van uw evenement.


Een service op maat, van 40 tot 700 gasten

Organiseert u een receptie, een bedrijfsfeest, een afscheidscocktail, een huwelijk, een verjaardag of een teambuilding ? Wilt u uw gasten een lunch, een koffiepauze, een ontbijt of een walking dinner aanbieden ?

Onze chefs gaan tot het uiterste om u een een lekkere en duurzame keuken aan te bieden tegen een betaalbare prijs en ons cateringteam zorgt voor een professionele, efficiënte en vriendelijke service.

Ontdek onze formules en prijzen door hier onze menu’s te downloaden.


Een flexible menu op basis van gezonde producten

Wij passen ons menu aan, aan de voorkeuren en dieetbeperkingen van uw gasten. Al onze formules kunnen 100% vegetarisch, hallal of koosjer zijn. Sommige gerechten kunnen ook worden aangepast voor veganistische of glutenvrije diëten.

Wij pleiten ook voor een ambachtelijke en gezellige keuken die de seizoenen respecteert en de voorkeur geeft aan lokale, biologische en fairtrade producten, waarbij voedselverspilling wordt vermeden. Meer informatie over onze producten

Nos partenaires

Commission Communautaire Française
Quality Nights
Brasserie de Silly
FWB
Georges Yana Conseil
Comedien.be
Photo Gallery
Article 27
Vertige
visitbrussels Awards.