Menu

Zaalverhuur

We hebben een voormalige industriële fabriek uit de jaren 1900 omgetoverd tot een evenementenlocatie met een uniek karakter, ideaal gelegen in het hart van Brussel.

Ontdek hieronder onze 7 polyvalente en modulaire ruimtes, die plaats bieden aan 25 tot 740 personen voor al uw privé- en professionele evenementen.

Onze zalen zijn uitgerust met een professioneel team en hoogwaardige technische diensten (geluidsinstallatie, projectie, vertaalcabines, meubilair...), terwijl onze duurzame traiteur u gastronomische en ambachtelijke oplossingen biedt.

Demandez un devis personnalisé Demandez un devis personnalisé
 

Uw maatschappelijke verantwoordelijkheid

Tegenwoordig hebben instellingen en bedrijven begrepen dat ook zij een rol te spelen hebben in duurzame ontwikkeling. Kiezen voor La Tricoterie betekent uw deel van de maatschappelijke verantwoordelijkheid (MVO) op u nemen en de hefbomen gebruiken waarover u beschikt om de maatschappij in de goede richting te sturen.

Om uw betrokkenheid nog concreter te maken, biedt La Tricoterie u de mogelijkheid om uit de drie actieterreinen datgene te kiezen wat u als uw prioriteit beschouwt. Elk jaar voeren wij een nieuw project uit dat aansluit bij de as die door onze klanten als de belangrijkste wordt aangewezen ! Bij uw bestelling kunt u kiezen tussen :

  • As 1 - Promotie van kunstenaars en cultuur
  • As 2 - Sociale cohesie en het creëren van contacten, contacten fabriek
  • As 3 - Vermindering van onze ecologische voetafdruk

Een ethische en duurzame plek

Duurzame ontwikkeling staat centraal in het project van La Tricoterie. Milieu-engagement (zonnepanelen, lokale en biologische producten, zero waste workshops...), sociaal engagement (integratie in de wijk, promotie van lokale kunstenaars, interne democratie...) of economisch engagement (coöperatief model, integratie in de lokale economie...) : ontdek hier al onze acties!

Door voor La Tricoterie te kiezen, kiest u voor een duurzame en ethische locatie voor uw evenement. Maar dat is nog niet alles ! Ons cultureel project zou niet kunnen bestaan zonder de inkomsten van onze evenementenactiviteit (zie ons economisch model). Kiezen voor La Tricoterie is dus ook partner worden van onze burgerlijke onderneming, en een geëngageerde en ambitieuze daad van burgerschap stellen. Bedankt voor uw steun !

Ondersteuning op maat

Bij La Tricoterie verhuren we niet alleen onze zalen : we organiseren uw evenement van A tot Z, en stellen een heel team van professionals tot uw beschikking.

Coördinatie, catering, animatie, materiaal, decoratie, beveiliging, mobiliteit... Ons team biedt u een all-in service.Onze medewerkers geven u ook advies over de organisatie van het evenement, het tafelplan en de logistiek.

Samen vinden we oplossingen die aangepast zijn aan al uw behoeften, wensen en gekheid !

Nos partenaires

Commission Communautaire Française
Quality Nights
Brasserie de Silly
FWB
Georges Yana Conseil
Comedien.be
Photo Gallery
Article 27
Vertige
visitbrussels Awards.