Menu
Ons Project

Duurzame ontwikkeling

Duurzame ontwikkeling is de fundamentele waarde waarop de La Tricoterie is gebouwd. Een duurzaam project creëren betekent voldoen aan de behoeften van het heden zonder het vermogen van toekomstige generaties om in hun eigen behoeften te voorzien in gevaar te brengen. Het is ook het idee om betekenis en duurzaamheid te vinden in alle dimensies van het project : de renovatie van het gebouw, de evenementenpraktijk, de voorgestelde voeding, het economische model, de invoeging in een wijk en de participatieve dimensie.

Het is dus een milieuverbintenis, maar ook een sociale en economische, die van de Tricoterie een plaats "in transitie" maakt.

Onze klanten en ons publiek worden door hun samenwerking en deelname met ons betrokken bij dit proces van duurzaamheid en worden de facto de "breiers/breisters" van een ecologisch verantwoorde, ambitieuze en meer rechtvaardige wereld.

Ontdek de verschillende waarden en acties die wij toepassen in het kader van ons milieu-, sociaal et economisch engagement.

Nos partenaires

Commission Communautaire Française
Quality Nights
Brasserie de Silly
FWB
Georges Yana Conseil
Comedien.be
Photo Gallery
Article 27
Vertige
visitbrussels Awards.