Menu

Diensten

Onze andere diensten voor uw evenementen

La Tricoterie is meer dan enkel een conferentie- en seminarieruimte te huur, het is vooral een organisator van evenementen. Sinds haar oprichting in 2013 heeft zij een grote ervaring opgedaan op dit gebied, die zij ook ten dienste stelt van de privé-evenementen die zij organiseert.

Het netwerk van professionele kunstenaars en animatoren dat ons omringt, heeft een reeks concepten, animaties en diensten ontwikkeld om uw evenement te begeleiden. U kunt een aanvraag doen voor Jazz Band, vertaalcabines laten installeren, werken aan de scenografie van de zaal, uw conferentie streamen, uw teambuilding versterken met improvisatie sessies of erfgoedbezoeken.

Heb je hulp nodig met je communicatie ? Onze bureaus voor visuele communicatie kunnen u helpen bij het ontwerpen van flyers, posters en zelfs uw website.
Om uw evenement vast te zetten, staan onze fotografen en videomakers tot uw beschikking.

Tot slot kunnen we shuttles inzetten om de toegang tot de dichtstbijzijnde parkeerplaatsen voor uw gasten te vergemakkelijken.

Animations

DJ & GELUIDSSYSTEEM

We werken al vijf jaar samen met verschillende trouwe dienstverleners. Ze kunnen samen met u een aangepaste afspeellijst samenstellen, zodat uw avond er precies zo uitziet als die waar u van droomde.

JAZZBAND, PIANO’S EN CONCERTEN

Wij bieden u een live concert aan om de ontvangst van uw gasten te verrijken of om uw avond te starten. Live muziek brengt altijd een onvergelijkbare warmte op een evenement en laat tegelijkertijd de gasten samenkomen tijdens bijvoorbeeld een aperitief, zonder de aandacht te monopoliseren.

La Tricoterie heeft ook een grote piano die u kunt huren. We bieden ook de diensten aan van vertrouwde pianisten, eventueel met een violist als duo.

Tot slot werken we samen met verschillende artiesten met de mogelijkheid voor op maat gemaakte concerten : covers, Franse liedjes, volksmuziek...

PHOTOBOOTH :

Een geweldige manier om uw beste momenten vast te leggen met deze cabine die u de mogelijkheid biedt om dezelfde avond nog te vertrekken met gepersonaliseerde foto’s (met de naam van uw evenement). Verschillende formules beschikbaar, met of zonder animator.

Teambuilding & incentives

La Tricoterie biedt u zeer uitgebreide dienstenaanbod om uw professionele evenement op een optimale manier te organiseren.

In de afgelopen 5 jaar hebben we een expertise opgebouwd in de organisatie van privé- en "corporate" evenementen : personeelsfeesten, algemene vergaderingen, beurzen, conferenties, seminars, productpresentaties, workshops, bruiloften, enz.

Omringd door een netwerk van professionele kunstenaars en animatoren hebben we een aantal concepten ontwikkeld en werken we ook aan projecten op maat in de meest gevarieerde sectoren. We passen ons aan uw thema’s aan en kunnen u activiteiten aanbieden zoals Improshow, Lachyoga, muzikale quizzen, stadsrondleidingen en -bezoeken, zang- en dansuitdagingen, enz.

Enkele voorbeelden van teambuilding & incentives : erfgoed bezoeken, escape games, quizzen, improshow, recup en artistieke workshops, opdrachten, karaoke...

We combineren deze kennis met een duurzame aanpak van evenementen. We hebben dus een "duurzame cateringservice" ontwikkeld en blijven aandachtig letten op de ecologische voetafdruk van de evenementen : mobiliteit, ecologische schoonmaak, duurzame gerechten, energiebeheer, afvalbeheer, recuperatie van decoraties, enz.

Voor meer informatie, aarzel niet om contact met ons op te nemen op event(at)tricoterie.be.

Geluid en licht

Ons team bestaat uit professionele regisseurs en technici die worden ingezet voor het uitvoeren van diverse taken bij evenementen, conferenties en shows.

Wij bieden een breed aanbod van diensten aan, zoals :

  • Geluidssysteem voor conferenties
  • Vertaalcabines
  • Streaming
  • Feest- en DJ-geluidsinstallatie
  • Projecties
  • Scenografie
  • Atmosferische kroonluchters (zie foto)
  • Gepersonaliseerde verlichting (ambiance, parade, conferentie, dansvloer enz.)

Download de technische fiches van elke zaal :

> Fiche technique et plan du Foyer
> Fiche technique et plan de la Salle des Arches
> Fiche technique et plan du Salon

Foto en video

Naast de "photobooths" bieden wij de diensten van diverse fotografen aan om uw evenement te fotograferen. Ze kunnen op forfaitaire basis werken en u voorzien van foto’s in verschillende formaten en een online galerij.

Voor video hebben we ook een team dat in staat is om u een complete opname aan te bieden (ook voor streaming) of een opname van beelden voor het maken van een teaser of een reportage.

Parkeeroplossingen

GEPERSONALISEERDE SHUTTLES

We werken met een shuttlebedrijf dat heen-en-weer ritten aanbiedt in 9-persoonsminibussen. U kunt deze aansluiten aan de Porte de Hal Interparking (in 4 minuten), het Zuid-station of elk ander punt van uw keuze.

Een andere mogelijke oplossing : de verhuur van grote bussen (50 personen) om uw kantoor aan te sluiten op La Tricoterie, zodat uw medewerkers hun auto’s in de buurt van uw kantoor kunnen laten staan.

PARKEERPLAATSEN

Wij nodigen u dan ook uit om te parkeren in de Porte de Hal Interparking (voor het Bordet Ziekenhuis), een ondergrondse parkeergarage met 500 plaatsen die ’s avonds en in het weekend zeer aantrekkelijke tarieven biedt. Reserveren is mogelijk voor uw evenement.
Deze parking is 8 min. te voet en 4 min. met de auto van La Tricoterie.

Vind hun tarieven hier.

U kunt ook kiezen voor de Q-Park parkeergarage op het Gare du midi.

LEVERING & VIP

Voor uw leveringen of het reserveren van parkingplaatsen voor "La Tricoterie" werken wij samen met de gemeentelijke diensten en kunnen wij u ook een legale en aangepaste oplossing aanbieden.

Nos partenaires

Commission Communautaire Française
Quality Nights
Brasserie de Silly
FWB
Georges Yana Conseil
Comedien.be
Photo Gallery
Article 27
Vertige
visitbrussels Awards.