Parkeren en shuttles - La Tricoterie - Fabrique de liens
Menu

Parkeren en shuttles

Retour en haut

Openbaar vervoer en fietsen

La Tricoterie is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer :

  • TREIN : Station Brussel Zuid (10 minuten lopen of Tram 81)
  • METRO : 3-4-2-6 - halte "Hallepoort" (5 minuten te voet)
  • TRAM : 81 - halte "Bethlehem", voor de Tricoterie.
  • BUS : 49-50-32 - halte "Avenue du Roi".

Er is ook een fietsenstalling voor de Tricoterie. Een andere fietsenstalling en een VILLO station bevinden zich op de Place Bethléem (1 minuut lopen).

Parkeerplaatsen in de buurt

Als u met de auto komt, nodigen wij u uit te parkeren in de Porte de Hal Interparking (voor het Bordet Ziekenhuis), een ondergrondse parkeergarage met 500 plaatsen die ’s nachts en in het weekend zeer aantrekkelijke tarieven biedt. Reserveren is mogelijk voor uw evenement.

Deze parking bevindt zich op 8 minuten wandelen van La Tricoterie, de tarieven vindt u
hier.

U kunt ook kiezen voor de Q-Park parkeergarage bij het Zuidstation, die 1.500 plaatsen heeft en op 10 minuten lopen van La Tricoterie ligt.


Gepersonaliseerde shuttles

Wij werken samen met een shuttlebedrijf dat rondritten aanbiedt in een mini-bus met 9 zitplaatsen. U kunt de Porte de Hal Interparking bereiken (in 4 minuten), het Gare du Midi of een ander punt van uw keuze.

Een andere mogelijke oplossing is het huren van grote bussen (om het punt van uw keuze te verbinden met La Tricoterie, bijvoorbeeld om uw werknemers in staat te stellen hun auto achter te laten in de buurt van uw kantoren.


Leveringen en VIP

Voor uw leveringen of reserveringen voor La Tricoterie werken wij samen met de gemeentelijke diensten om je een wettelijke oplossing aan te bieden die aangepast is aan je behoeften.