Teambuildings en artistieke voorstellingen - La Tricoterie - Fabrique de liens
Menu

Teambuildings en artistieke voorstellingen

Retour en haut

Teambuildings en animaties

La Tricoterie is eerst en vooral een culturele locatie : we zijn dus omringd door een netwerk van professionele artiesten en entertainers, waardoor we u voor uw evenement animaties en artistieke diensten van hoge kwaliteit kunnen aanbieden !

Bent u op zoek naar een teambuilding of een animatie voor je evenement ? Wij kunnen je verschillende concepten aanbieden, op de meest uiteenlopende gebieden, aan te passen aan je wensen en thema’s.

Enkele voorbeelden : Improvisatieshow, Lach Yoga, recyclage- of kunstworkshops, muzikale quizzen, thematische rondleidingen en bezoeken in Brussel, karaoke, zang- en dansuitdagingen, enz.


Live muziek

Bent u op zoek naar een artistiek optreden voor uw gasten op uw evenement ? Dat is een geweldig idee ! Wij werken al jaren samen met tal van dj’s, muzikanten, zangers en artiesten van allerlei pluimage, die wij aanbevelen volgens uw smaak.

Op zoek naar een DJ set ? Wij werken sinds 2013 samen met een aantal betrouwbare dienstverleners. Zij kunnen samen met u een playlist op maat samenstellen, zodat uw avond precies wordt zoals u had gedroomd.

Bent u meer geïnteresseerd in live muziek ? Wij kunnen voor u een live concert organiseren om uw gasten te verwelkomen of uw feest in te luiden. Livemuziek brengt altijd een warmte aan een evenement en zorgt er tegelijkertijd voor dat de gasten elkaar kunnen ontmoeten tijdens bijvoorbeeld een cocktailparty, zonder de aandacht te monopoliseren. Wij kunnen artiesten aanbevelen voor alle smaken : coverversies, Franse liedjes, folk, jazzband...

La Tricoterie beschikt ook over een grote piano die u kunt huren. Wij kunnen u ook de diensten aanbieden van een ervaren pianist, eventueel met een violist als duo, voor een verfijnde sfeer die uw gasten niet snel zullen vergeten.